mangga add

Tuesday, May 14, 2013

Malindo Air bakal ke Sibu, Miri, Tawaupesawat Boeing, B737-900 ER milik Malindo Air mendarat di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur, Sepang. - UTUSAN/ ASWAD YAHYA

KUALA LUMPUR 10 Mei - Syarikat penerbangan hibrid, Malindo Air merancang menawarkan perkhidmatan ke Sibu, Miri dan Tawau pada Jun ini.

Malindo Air dalam kenyataannya menjelaskan, penerbangan ke ketiga-tiga destinasi berkenaan akan dilancarkan masing-masing pada 11, 14 dan 26 Jun ini.

Pelancaran destinasi baharu itu dilakukan berikutan penerimaan dua buah pesawat, menjadikan jumlah keseluruhan bilangan pesawat Malindo Air meningkat kepada empat buah.

Syarikat penerbangan itu menawarkan tiket penerbangan serendah RM98 sehala ke Sibu, RM98 sehala ke Miri dan RM138 sehala ke Tawau untuk kelas ekonomi dan RM499 sehala untuk kelas perniagaan ke semua destinasi berkenaan termasuk Kota Kinabalu.

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Chandran Rama Muthy berkata, penambahan destinasi berkenaan jelas menunjukkan komitmen Malindo Air untuk terus mengembangkan perkhidmatannya.

"Kami bangga kerana memperkenalkan model hibrid untuk memberi lebih pilihan kepada pelanggan," katanya.

No comments: